P02 House

2016. BILBAO

A fully flexible apartment that can adapt in time to differnent configurations of spaces. All public areas are interconnected in a continuos open space. A "hygiene unit box" located in the center of the house,  provides service from different sides and allows circular movements around it, avoiding the use of dark corridors in the house.

Apparment Interior Refurbishment

Built

Bilbao

2014-2016

143,00 m2

Private

Juan Tur, Paula Ábalos

Almudena Navas

Fernando Andres Puerto

PROJECT:                             

STATUS:                            

LOCATION:                          

DATE:                                

SIZE:                                   

CLIENT:                              

AUTHORS:                                 

COLLABORATORS:      

PHOTOGRAPHY: